Překvapení od Meghan Markle. Na trh přichází s vlastní značkou kosmetiky

on

|

views

and

comments

I když Meghan Markle působila jako herečka již dlouhá léta předtím, než se stala oficiální přítelkyní prince Harryho, největší pozornost přilákala právě se vztahem s mladším synem prince Charlese. Krásná americká herečka se tehdy ze dne na den stala lákadlem pro paparazzi, kteří sledovali každý její krok. Ještě krátce předtím, než přiznala vztah s britským princem, si však Meghan zrušila všechny sociální sítě.

Teprve po letech promluvila, že důvodem nebyl ani tak vztah s vlivným představitelem britské monarchie, jako fakt, že její instantní svět porovnávání ubližoval. Dnes se o tomto tématu snaží diskutovat a apelovat – a to v rámci osvěty duševního zdraví. Jako příklad použila samu sebe a její působení v královské rodině, které ji psychicky ničilo.

„Skutečně jsem se tehdy styděla to říct a styděla jsem se to hlavně přiznat Harrymu, protože vím, kolik ztrát už utrpěl. Věděla jsem však, že když to neřeknu, udělám to – a už jsem prostě nechtěla být naživu, „šokovala v interview s Oprah, kde přiznala kromě sebevražedných myšlenek i úzkosti, které ji sužovaly.

Zaměřuje se na to, co ji baví
Odkdy není Meghan součástí britské monarchie, svůj čas věnuje zejména své rodině a projektům, které ji naplňují. Tím, že se vzdala své oficiální úlohy – a tím pádem není povinna dodržovat striktní pravidla královské rodiny, se může věnovat i vlastním projektem. Jedním z nich bude zřejmě i vlastní kosmetická řada, na které momentálně pracuje.

Jak Meghan informovala ještě v minulosti na svém blogu, skincare a kosmetika je pro ni obrovskou vášní. Novináře tak nepřekvapilo to, že ji přistihli vycházet od Billa Gunthyho, zakladatele kosmetické společnosti, která má za úkol distribuci více celebritních značek – mezi nimi i kosmetickou linii Jennifer Lopez. Nemělo se jednat o první setkání, právě naopak – vévodkyně spolu se svým manželem kosmetické sídlo navštívili několikrát.

Share this
Tags

Must-read

Je čas vybrat dětem správné kolo na sezonu roku 2024

Máte malé děti, kterým je většinou jednou za dva či tři roky potřeba koupit nové jízdní kolo? Pak se právě teď podívejte na nabídku...

Autobazar Chomutov – Spolehlivý dovoz automobilů z Evropské Unie

Hledáte spolehlivého prodejce ojetých aut z EU? Už nemusíte hledat dále. Autobazar Chomutov od roku 2008 dováží ověřené vozy z Německa, Holandska a dalších...

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří v souvislosti se širokým spektrem jejich pozitivních účinků. Které to jsou? Co jsou kanabinoidy a jaký...
spot_img

Recent articles

More like this